Răspuns :
a-b=b
a+b=714
Deci:
Din prima rezulta ca a=2b
Si inlocuim in a doua ecuatie
2b+b=714
3b=714 | :3
b=238
Revenim la a=2b=>a=2x238=>a=476
a+b=714
Deci:
Din prima rezulta ca a=2b
Si inlocuim in a doua ecuatie
2b+b=714
3b=714 | :3
b=238
Revenim la a=2b=>a=2x238=>a=476
a-b=b => a=b+b a= 2b
a+b=714
inlocuim in a doua relatie
2b+b=714
3b=714
b=714:3
b=298
a=298x2
a=596
sper ca te-am ajuta si te rog sa imi dai coroana?
a+b=714
inlocuim in a doua relatie
2b+b=714
3b=714
b=714:3
b=298
a=298x2
a=596
sper ca te-am ajuta si te rog sa imi dai coroana?
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!