Răspuns :
a)d(D';AC)=D'A
TP(triunghiul AA'D') AD'^2 = AA'^2+A'D'^2
=>>AD'= radical 18 + 36
AD'=radical 54
AD'= 3v6
b)d(A;B'C)=AB'
TP (triunghiu ABB') ==> AB'^2=BB'^2 - AB^2
AB'=radical -18 ( cum nu se poate radical cu minus.. il transformam in +)
AB'= RADICAL 18
AB'=3V2
Sper ca te-am ajutat
TP(triunghiul AA'D') AD'^2 = AA'^2+A'D'^2
=>>AD'= radical 18 + 36
AD'=radical 54
AD'= 3v6
b)d(A;B'C)=AB'
TP (triunghiu ABB') ==> AB'^2=BB'^2 - AB^2
AB'=radical -18 ( cum nu se poate radical cu minus.. il transformam in +)
AB'= RADICAL 18
AB'=3V2
Sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!