👤

Rezultatul calcului 3x(x+1)+ (x-1)(x-2)

Răspuns :

e simplu, treci nr. fara necunoscuta in membrul drept(dupa egal) si pe cele cu necunoscuta in membrul stang... uite asa... 3x * x (steluta e ori) + x-1 * x = 2+1
                                             3x*x+x= 3+1
                                             3x*x+x=4/*x (bara inseamna ca inmultim cu x)
                                             4x-3x=x+x
                                             x+x=2 rezulta x=1... nu sunt sigura de raspuns dar ma rog..
COROANA?