Răspuns :
{45,363-[536+9×43-(2b+6×8-
5×2)]=7608/+45,363
536+9×43-(2b+6×8-5×2)=83,115
536+387 (2b+6×8-5×2)=83,115/+923
2b+ 38=84,038/-38
84,000:2=42,000
{45 363-[536+387-2b+48-10)]}-484×78=7 608
[45 363-1373-2b+38]-37752=7 608
(43 990-2b+38)-37752=7 608
43 990-2b+38=37752+7 608
43 990-2b+38=45360
2b+38=43 990-45 360
2b+38= 8 630
2b=8 630-38
2b=8592
b=8592:2
b=4296
[45 363-1373-2b+38]-37752=7 608
(43 990-2b+38)-37752=7 608
43 990-2b+38=37752+7 608
43 990-2b+38=45360
2b+38=43 990-45 360
2b+38= 8 630
2b=8 630-38
2b=8592
b=8592:2
b=4296
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!