Răspuns :
a+b = 7811
a-b = 1895
⇒ a = 1895 + b
1895 +b +b = 7811
2b = 7811 - 1895
2b = 5916
b = 5916/2
b = 2958
a = 1895+b
a = 1895 + 2958
a = 4853
a-b = 1895
⇒ a = 1895 + b
1895 +b +b = 7811
2b = 7811 - 1895
2b = 5916
b = 5916/2
b = 2958
a = 1895+b
a = 1895 + 2958
a = 4853
a+b=7811 a=7811-b 1)
a-b=1895 a=1895+b 2) adunand 1) cu 2) 2a=7811+1895=9706
a=9706/2=4853 a=4853 b=7811-4853=2958
numerele sunt 4853 si 2958
a-b=1895 a=1895+b 2) adunand 1) cu 2) 2a=7811+1895=9706
a=9706/2=4853 a=4853 b=7811-4853=2958
numerele sunt 4853 si 2958
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!