Răspuns :
|√3-2|+√3
Observăm că √3-2<0
-√3+2+√3, se reduc termenii asemenea , adica √3 cu -√3
si ramane 2
Observăm că √3-2<0
-√3+2+√3, se reduc termenii asemenea , adica √3 cu -√3
si ramane 2
|√3-2|+√3
2=√4⇒|√3-√4|+√3(in modul se schimba semnele deoarece rezultatul este mai mic decat 0)=-√3+2+√3(se reduce -√3 cu √3)=2
sper ca te-am ajutat :)
2=√4⇒|√3-√4|+√3(in modul se schimba semnele deoarece rezultatul este mai mic decat 0)=-√3+2+√3(se reduce -√3 cu √3)=2
sper ca te-am ajutat :)
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!