prima data aducem la acelasi numitor pentru a aduce fractia la o forma mai simpla ( nuitorul comun este x-1) , si ne da = x-1 +2-x=x-1 , din exercitiul asta x se reduce si ne da 1=x+1 apoi rezolvam normal si ne da x=0 ,sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!