Răspuns :
a - b = 45
a : b = 6
a = 6 x b
6 x b - b = 45
5 x b = 45
b = 9
a = 6 x 9
a = 54
a : b = 6
a = 6 x b
6 x b - b = 45
5 x b = 45
b = 9
a = 6 x 9
a = 54
a-b=45
a:b=6 rezulta ca a=6b,pe care il inlocuim in prima si avem:6b-b=45;5b=45;b=45:5;b=9,pe care il inlocuim in a=6b;a=6*9;a=54
verificare:54-9=45
a:b=6 rezulta ca a=6b,pe care il inlocuim in prima si avem:6b-b=45;5b=45;b=45:5;b=9,pe care il inlocuim in a=6b;a=6*9;a=54
verificare:54-9=45
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!