Răspuns :
a+b = 70
a = [tex] \frac{3}{4} [/tex]*b
a = [tex] \frac{3b}{4} [/tex]
[tex] \frac{3b}{4} [/tex] + b =70 (aducem la acelasi numitor comun, acesta fiind 4
3b+4b = 280
7b = 280
b = 280:7
b = 40
a+b = 70
a+40 = 70
a = 70-40
a = 30
a = [tex] \frac{3}{4} [/tex]*b
a = [tex] \frac{3b}{4} [/tex]
[tex] \frac{3b}{4} [/tex] + b =70 (aducem la acelasi numitor comun, acesta fiind 4
3b+4b = 280
7b = 280
b = 280:7
b = 40
a+b = 70
a+40 = 70
a = 70-40
a = 30
a+b = 70
a = 3/4*b
a = 3b/4
a+ b =70
3b+4b = 280
7b = 280
b = 280:7
b = 40
a+b = 70
a+40 = 70
a = 70-40
a = 30
a = 3/4*b
a = 3b/4
a+ b =70
3b+4b = 280
7b = 280
b = 280:7
b = 40
a+b = 70
a+40 = 70
a = 70-40
a = 30
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!