Răspuns :
(sistem)a+b = 4 de aici rezultă că (sistem) a = 4 - b de aici rezultă
-a+b = 2 -4+b+b = 2
(sistem) a = 4 - b de aici rezultă că (sistem) a = 4 - b de aici rezultă
2b = 6 b = 3
(sistem) a = 4-3 de aici rezultă că (sistem) a = 1
b = 3 b = 3
Sper că te-am ajutat, o zi bună în continuare, succes)))
-a+b = 2 -4+b+b = 2
(sistem) a = 4 - b de aici rezultă că (sistem) a = 4 - b de aici rezultă
2b = 6 b = 3
(sistem) a = 4-3 de aici rezultă că (sistem) a = 1
b = 3 b = 3
Sper că te-am ajutat, o zi bună în continuare, succes)))
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!