Răspuns :
a=(3-√5)(√3+1)
cum ar veni desfacem parantezele si ca sa iti sie mai usor le luam pe rand
3( √3 + 1 ) = 3√3+ 3
-√5 ( √3 + 1) = -√15 - √5
a= 3√3 + 3 - √ 15 - √ 5
cred ca asa e
cum ar veni desfacem parantezele si ca sa iti sie mai usor le luam pe rand
3( √3 + 1 ) = 3√3+ 3
-√5 ( √3 + 1) = -√15 - √5
a= 3√3 + 3 - √ 15 - √ 5
cred ca asa e
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!