Răspuns :
daca 2x+1 pe 4x+3 este egal cu 1 pe 3
atunci rezulta ca 2x+1=1 si 4x+3=3
deci in primul ca 2x=1-1
2x=0 atunci x=0
in al doilea caz 4x+3=3
4x=0 atunci x=0
atunci rezulta ca 2x+1=1 si 4x+3=3
deci in primul ca 2x=1-1
2x=0 atunci x=0
in al doilea caz 4x+3=3
4x=0 atunci x=0
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!