Răspuns :
pur si simplu faci f(x)=g(x)
3x-5 = 2x+1
x=6
si inlocuiesi in oricare
f(6)=13 = g(6)
prin urmare punctul de intersecie M(6,13)
f:R⇒R, f(x)=3x-5 f(x)=g(x) f(6)= 3·6- 5
g:R⇒ R, g(x)=2x+1. 3x- 5= 2x+ 1 =18- 5
_________________
3x- 2x= 1+ 5 =13
f(x) ∩ g(x)= A( x, y)
x= 6 g(6) = 2·6+ 1
= 12+ 1
= 13
A( 6; 13)
g:R⇒ R, g(x)=2x+1. 3x- 5= 2x+ 1 =18- 5
_________________
3x- 2x= 1+ 5 =13
f(x) ∩ g(x)= A( x, y)
x= 6 g(6) = 2·6+ 1
= 12+ 1
= 13
A( 6; 13)
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!