Răspuns :
|-----------|
|-----------|--------| +1
|--------------------|--------|+1
|-----------------------------|---------|+1
69-3=63
63:3=31
31+1=32
|-----------|--------| +1
|--------------------|--------|+1
|-----------------------------|---------|+1
69-3=63
63:3=31
31+1=32
|---------------|
|---------------|----| + 1
|--------------------|----| + 1
|-------------------------|----| + 1
intai facem 69 - 3 pentru ca sunt trei nr. si este egal cu 66
dupa facem 63 : 3 = 21
31 +1 = 32
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!