Inmultesti a doua ecuatie cu -2 apoi o sa aduni ecuatiile si o sa se reduca 4x^2 cu -4x^2 si o sa iti dea x+y-1=0=>x=1-y apoi il inlocuiesti pe x in ecuatia -x-3y-3=0 si o sa vina -1+y-3y-3=0=> -1-2y-3=0=> y=-2 eu asa zic ca ar fi corect
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!