Răspuns :
amplifici pe 1 cu 4 ( adk aduci la acelasi numitor) si vine :
(2 pe 4 +4 pe 4) : 2 = 6 pe 4: 2 =6 pe 4 • 1 pe 2 = 6 pe 8 ( simplifici cu 2 ) = 3 pe 4
(2 pe 4 +4 pe 4) : 2 = 6 pe 4: 2 =6 pe 4 • 1 pe 2 = 6 pe 8 ( simplifici cu 2 ) = 3 pe 4
(2pe4+1):2=
(16+1):2
17:2
8 rest1
sper ca te-am ajutat
mult noroc si succes
(16+1):2
17:2
8 rest1
sper ca te-am ajutat
mult noroc si succes
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!