Răspuns :
3 la puterea -5 inmultit cu 3 la puterea 11 = 3 la puterea 6
si acum 3 la puterea a 6-a supra 3 la puterea a 4-a ( l-am scris pe noua ca fiind 3 la puterea a 2a ) = 3 la puterea a 2-a = 9
deci rezultatul final este egal cu 9 .
si acum 3 la puterea a 6-a supra 3 la puterea a 4-a ( l-am scris pe noua ca fiind 3 la puterea a 2a ) = 3 la puterea a 2-a = 9
deci rezultatul final este egal cu 9 .
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!