din prima ecuatie scoti pe a in functie de b. a=4b. din a doua scoti pe c in functie de b si iti da c=b-4. pe a si pe c le inlocuiesti in a treia relatie. si o sa ai 4b+b+b-4=100. si il afli pe 6b=104 deci b=17,33. si de.aici afli si pe a si c
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!