Răspuns :
Na2O + H2O = 2NaOH
2NaOH + Ni(NO3)2 = Ni (OH)2 + 2NaNO3
Ca (OH)2 + CO2 = CaCO3 + H2O
Na + H2O = NaOH + 1/2 H2
2HNO3 + Ca (OH)2 = Ca (NO3)2 + 2H2O
2NaOH + Ni(NO3)2 = Ni (OH)2 + 2NaNO3
Ca (OH)2 + CO2 = CaCO3 + H2O
Na + H2O = NaOH + 1/2 H2
2HNO3 + Ca (OH)2 = Ca (NO3)2 + 2H2O
Na₂O+H₂O⇒2NaOH
2NaOH+Ni(NO₃)₂⇒2NaNO₃+Ni(OH)₂
Ca(OH)₂+CO₂⇒CaCO₃+H₂O
2Na+2H₂O⇒2NaOH+H₂↑
2HNO₃+Ca(OH)₂⇒Ca(NO₃)₂+2H₂O
2NaOH+Ni(NO₃)₂⇒2NaNO₃+Ni(OH)₂
Ca(OH)₂+CO₂⇒CaCO₃+H₂O
2Na+2H₂O⇒2NaOH+H₂↑
2HNO₃+Ca(OH)₂⇒Ca(NO₃)₂+2H₂O
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Chimie. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!