Răspuns :
-4+6=6-4=2
Cand împărți 4 supra 3 la 2 supra 9, impartitorul isi inversează numitorul cu numaratorul devenind inmultire..Şi vei avea 4/3*9/2.. apoi simplifici pe diagonala prin 2 Şi prin 3 Şi ramaii doar cu 3/1*2/1 =6
2 de la început *6=12
Cand împărți 4 supra 3 la 2 supra 9, impartitorul isi inversează numitorul cu numaratorul devenind inmultire..Şi vei avea 4/3*9/2.. apoi simplifici pe diagonala prin 2 Şi prin 3 Şi ramaii doar cu 3/1*2/1 =6
2 de la început *6=12
-4+6=6-4=2
4/3 : 2/9 =4/3 × 9/2 =(4×9)/(3×2)=36/6 = 6
2 × 6 = 12
4/3 : 2/9 =4/3 × 9/2 =(4×9)/(3×2)=36/6 = 6
2 × 6 = 12
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!