Răspuns :
Fie b1 si b2 cele doua butoaie.
b1 = b2 - 356
b2 = 3 * b1
b2 = 3 * (b2 - 356) => b2 = 3 * b2 - 1068 => 2 * b2 = 1068 => b2 = 534
b1 = b2 - 356 => b1 = 534 - 356 => b1 = 178
b1 = b2 - 356
b2 = 3 * b1
b2 = 3 * (b2 - 356) => b2 = 3 * b2 - 1068 => 2 * b2 = 1068 => b2 = 534
b1 = b2 - 356 => b1 = 534 - 356 => b1 = 178
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!