Răspuns :
14+a=83
a=83-14
a=69
la adunarea de jos al doilea termen este 69
inseamna ca suma celor 3 termeni de sus trebuie sa fie 69
o varianta ar fii sa imparti 69 in trei termeni (69:3=23)
atunci adunarea de sus va fii :
14+23+23+23=83
a=83-14
a=69
la adunarea de jos al doilea termen este 69
inseamna ca suma celor 3 termeni de sus trebuie sa fie 69
o varianta ar fii sa imparti 69 in trei termeni (69:3=23)
atunci adunarea de sus va fii :
14+23+23+23=83
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!