Răspuns :
(x-3)totul la a 2-a= x la a 2-3 la a 2-a=x la patrat-9
2(2x+3)=4x+6
(4x+7)(4x+7)=4x.4x+4x.7+7.4x+7.7
=16x la patrat+28x+28x+49
=16x la patrat+56x+49
2(2x+3)=4x+6
(4x+7)(4x+7)=4x.4x+4x.7+7.4x+7.7
=16x la patrat+28x+28x+49
=16x la patrat+56x+49
(x-3)²=x²+6x+9
(2x+3)2=4x+6 :inmultesti pe fiecare termen din paranteza cu 2
(4x+7)(4x+7)=(4x)²+7²
(2x+3)2=4x+6 :inmultesti pe fiecare termen din paranteza cu 2
(4x+7)(4x+7)=(4x)²+7²
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!