Răspuns :
2. f(-1)= (-1)²+(-1)=0
f(0)=0
f(1)=2
f(-1)+f(0)+f(1)=2
3. rapunsul este 8 insa nu prea stiu cum se rezolva
f(0)=0
f(1)=2
f(-1)+f(0)+f(1)=2
3. rapunsul este 8 insa nu prea stiu cum se rezolva
2 )f(-1)=(-1)² -1 =0
f(0)=0
f(1)= 2
f(-1) + f(0) + f(1)= 0+0 +2 =2
3)√3x+1=5 tragi bara si ridici la patrat ⇒modul din 3x+1=5
apoi vine asa 3x+1 =5⇒3x= 4⇒x= 4 pe 3
3x+1=-5⇒3x=-6⇒x=-2
pentru ca modulul vine ulat odata cu + si odata cu -
f(0)=0
f(1)= 2
f(-1) + f(0) + f(1)= 0+0 +2 =2
3)√3x+1=5 tragi bara si ridici la patrat ⇒modul din 3x+1=5
apoi vine asa 3x+1 =5⇒3x= 4⇒x= 4 pe 3
3x+1=-5⇒3x=-6⇒x=-2
pentru ca modulul vine ulat odata cu + si odata cu -
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!