Răspuns :
M mijloc BC→BM=CM
M mijloc BC→AM mediană→ (din proprietatea medianei in ∆ dreptunghic) AM=BM=CM
AM=BM→∆ABM isoscel de bază AB
AM=CM→∆ACM isoscel de bază AC
M mijloc BC→AM mediană→ (din proprietatea medianei in ∆ dreptunghic) AM=BM=CM
AM=BM→∆ABM isoscel de bază AB
AM=CM→∆ACM isoscel de bază AC
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!