Răspuns :
2L+2l= 136m
2×45m+2l= 136m
90m+2l= 136m
2l= 136m-90m
2l= 46m
l= 46m:2
l= 23m
2×45m+2l= 136m
90m+2l= 136m
2l= 136m-90m
2l= 46m
l= 46m:2
l= 23m
P=136 m
L=45 m.
P=L+L+l+l
45+45+l+l=136
90+2l=136
2l=136-90
2l=46
l=46:2
l=23 m.
V : P=45+45+23+23=136
R: latimea=23 m.
L=45 m.
P=L+L+l+l
45+45+l+l=136
90+2l=136
2l=136-90
2l=46
l=46:2
l=23 m.
V : P=45+45+23+23=136
R: latimea=23 m.
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!