x²+ 3a + 2 = 0 a=1 , b=3 , c=2 , Δ= b²+ 4ac ⇒ 3²-4·1·2=9-8=1 ,,,,, x₁ =-b+√Δ supra 2a = -3 + 1 supra 2 =-2supra 2 ⇒x₁=-1............. x₂=b²-√Δ supra 2a =-3-1 supra 2 =-4 supra 2 ⇒x₂=-2 acum iei pe rând și calculezi odată cu x1 odată cu x2 și aia e
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!