Răspuns :
Prima data cu -3 apoi cu -1 apoi cu 0 apoi cu+ 12
-3×-2=6 -1×-2=2 0×-2=0 12×-2=-24
-3×(+5)=-15 -1×(+5)=-5 0×(+5)=0 12×5=60
-3×0=0 -1×0=0 aici toate rezultatele 12×0=0
-3×-4=12 -1×-4=4 sunt egale cu 0 12×-4=-48
-3×(+3)+=0 -1×(+3)=-3 12×3=36
-3×-10=30 -1×-10=10 12×-10=-120
-3×-6=18 -1×-6=6 12×-6=-82
-3×(+10)=-30 -1×(+10)=-10 12×10=120
-3×-5=15 -1×-5=5 12×-5=-60
-3×-2=6 -1×-2=2 0×-2=0 12×-2=-24
-3×(+5)=-15 -1×(+5)=-5 0×(+5)=0 12×5=60
-3×0=0 -1×0=0 aici toate rezultatele 12×0=0
-3×-4=12 -1×-4=4 sunt egale cu 0 12×-4=-48
-3×(+3)+=0 -1×(+3)=-3 12×3=36
-3×-10=30 -1×-10=10 12×-10=-120
-3×-6=18 -1×-6=6 12×-6=-82
-3×(+10)=-30 -1×(+10)=-10 12×10=120
-3×-5=15 -1×-5=5 12×-5=-60
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!