Răspuns :
a+b+c=975
b=a+2
c=a+4
a+a+2+a+4=975
3a+6=975
3a=975-6
3a=969
a=969:3
a=323
b=323+2=325
c=323+4=327
b=a+2
c=a+4
a+a+2+a+4=975
3a+6=975
3a=975-6
3a=969
a=969:3
a=323
b=323+2=325
c=323+4=327
a+b+c=975
a+(a+2)+(a+4)=975
3a+2+4=975
3a+6=975
3a=975-6
3a=969
a=969:3
a=323
b=323+2
b=325
c=323+4
c=327
Sper ca te-am ajutat!
a+(a+2)+(a+4)=975
3a+2+4=975
3a+6=975
3a=975-6
3a=969
a=969:3
a=323
b=323+2
b=325
c=323+4
c=327
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!