Răspuns :
a+b+c=43 526
b+c=27 648
b-c=148⇒b=148+c
148+c+c=27 648
2c=27 648-148
2c=27 500
c=27 500:2
c=13 750
b=148+13 750
b=13 898
a+27 648=43 526
a=43 526-27 648
a=15 878
Raspuns complet!
b+c=27 648
b-c=148⇒b=148+c
148+c+c=27 648
2c=27 648-148
2c=27 500
c=27 500:2
c=13 750
b=148+13 750
b=13 898
a+27 648=43 526
a=43 526-27 648
a=15 878
Raspuns complet!
a+b+c=43 526
b+c =27 648
b-c=148=b=c+148
a,b,c?
148+c+c= 27 648
2c =27 648 -148
2c=27 500/ :2
c=13 750
b=27 648 -c
=27 648- 13 750
b=13 898
a= 43 526-(c+b)
=43 526- (13 750+ 13 898)
=43 526 - 27 648
=16 878
b-c=13 898- 13 750
= 148
Sper ca te-am ajutat!
b+c =27 648
b-c=148=b=c+148
a,b,c?
148+c+c= 27 648
2c =27 648 -148
2c=27 500/ :2
c=13 750
b=27 648 -c
=27 648- 13 750
b=13 898
a= 43 526-(c+b)
=43 526- (13 750+ 13 898)
=43 526 - 27 648
=16 878
b-c=13 898- 13 750
= 148
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!