Răspuns :
Notam numerele cu a,b,c.
Astfel avem: a+b+c=62,8 / (-)
Din ipoteza => b+c=44,6 / =>
Din cele 2 ecuatii (daca le scadem) rezulta ca a=18,2.
Din ipoteza mai stim ca a x 1,5=b
Din ultimele 2 ecuatii => b=27,3
Atunci daca a=18,2 iar b=27,3 => c=62,8 - 27,3 - 18,2
c=17,3
In concluzie, a=18,2
b=27,3
c=17,3
Astfel avem: a+b+c=62,8 / (-)
Din ipoteza => b+c=44,6 / =>
Din cele 2 ecuatii (daca le scadem) rezulta ca a=18,2.
Din ipoteza mai stim ca a x 1,5=b
Din ultimele 2 ecuatii => b=27,3
Atunci daca a=18,2 iar b=27,3 => c=62,8 - 27,3 - 18,2
c=17,3
In concluzie, a=18,2
b=27,3
c=17,3
a+b+c=62,8
a=1,5
b+c=44,6
62,8-44,6=18,2(b)
44,6-18,2=26,4(c)
V:1,5+18,2+26,4=62,8
18,2+26,4=44,6
a=1,5
b+c=44,6
62,8-44,6=18,2(b)
44,6-18,2=26,4(c)
V:1,5+18,2+26,4=62,8
18,2+26,4=44,6
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!