Răspuns :
300+m+100=800
300+m=800-100
300+m=700
m=700-300
m=400
(500-m)+200=600
500-m=600-200
500-m=400
m=500-400
m=100
m-(100+300)=500
m-400=500
m=400+500
m=900
600-(m-100)=300
m-100=600-300
m-100=300
m=300+100
m=400
300+m=800-100
300+m=700
m=700-300
m=400
(500-m)+200=600
500-m=600-200
500-m=400
m=500-400
m=100
m-(100+300)=500
m-400=500
m=400+500
m=900
600-(m-100)=300
m-100=600-300
m-100=300
m=300+100
m=400
300+m+100=800
400+m=800
m=800-400=400
500-m+200=600
700-m=600
700-600=m
m=100
m-400=500
m=500+400=900
600-m+100=300
700-m=300
700-300=m
m=400
400+m=800
m=800-400=400
500-m+200=600
700-m=600
700-600=m
m=100
m-400=500
m=500+400=900
600-m+100=300
700-m=300
700-300=m
m=400
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!