Răspuns :
ex34)
2012+2012*2013-2013*2014=
2012+4050156-4054182=2012-4026=-2014
succes
2012+2012*2013-2013*2014=
2012+4050156-4054182=2012-4026=-2014
succes
a+b= -23
c=4
a*c+b*c = dam factor comun pe c
c(a+b)=
4*(-23)=-92
============================
============================
a+b=18
c=-9
a*c+b*c = dam factor comun pe c
c(a+b)=
-9*18 = -162
============================
============================
a-b=-48
c=-3
a*c-b*c = Vechea poveste, dam factor comun pe...ai ghicit...c!!!
c(a-b)=
-3* (-48)= 144 rezultatul e pozitiv pentru ca avem - cu -
============================
============================
a-b=67
c=-7
a*c-b*c= deja ar trebui sa stii pe cine dam factor comun :)
c(a-b)=
-7*67 =- 469
============================
============================
2012+2012*2013 - 2013*2014 =
2012(1+1*2013) - 2013*2014
2012(1+2013) -2013*2014
2012*2014 - 2013*2014=
2014(2012-2013) =
2014*(-1)=
-2014
c=4
a*c+b*c = dam factor comun pe c
c(a+b)=
4*(-23)=-92
============================
============================
a+b=18
c=-9
a*c+b*c = dam factor comun pe c
c(a+b)=
-9*18 = -162
============================
============================
a-b=-48
c=-3
a*c-b*c = Vechea poveste, dam factor comun pe...ai ghicit...c!!!
c(a-b)=
-3* (-48)= 144 rezultatul e pozitiv pentru ca avem - cu -
============================
============================
a-b=67
c=-7
a*c-b*c= deja ar trebui sa stii pe cine dam factor comun :)
c(a-b)=
-7*67 =- 469
============================
============================
2012+2012*2013 - 2013*2014 =
2012(1+1*2013) - 2013*2014
2012(1+2013) -2013*2014
2012*2014 - 2013*2014=
2014(2012-2013) =
2014*(-1)=
-2014
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!