Răspuns :
{7+[93-(28-3×9)×2]×4}-360={7+[93-(28-27)×2]×4}-360=[7+(93-2)×4]-360=(7+91×4)-360=7+364-360=11.
Daca enunțul este scris corect, atunci raspunsul este FALS. Daca dupa semnul egal in enunt este 11 in loc de 1, atnci raspunsul este ADEVARAT
{7+[93-(28-27)x2]x4}-360=1
[7+(93-2)x4]-360=1
(7+364)-360=1
371-360=1
11=1 deci este fals
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!