Răspuns :
x + y = 2011
x = y+1053 deci inlocuim in expresia de sus
y + 1053 + y = 2011
2y + 1053 = 2011
2y = 958 => y = 958/2 =479 => x = 479 + 1053 = 1532
Solutie: x= 1532; y=479;
x = y+1053 deci inlocuim in expresia de sus
y + 1053 + y = 2011
2y + 1053 = 2011
2y = 958 => y = 958/2 =479 => x = 479 + 1053 = 1532
Solutie: x= 1532; y=479;
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!