Răspuns :
a+b=767
a:3*b=2 rest 11
---------------------
a=?;b=?
a=((3*b)*2)+11
a=6b+11
767=6b+b+11
767-11=756
756:7b=b
b=108
767-108=659
659:(108*3)=2,033
659=(2*32)+11 => 648+11=659
a=659
b=108
a:3*b=2 rest 11
---------------------
a=?;b=?
a=((3*b)*2)+11
a=6b+11
767=6b+b+11
767-11=756
756:7b=b
b=108
767-108=659
659:(108*3)=2,033
659=(2*32)+11 => 648+11=659
a=659
b=108
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!