Răspuns :
0,(7) = 7 pe 9
si celalalt 12 pe 9
7 pe 9 - 12 pe 9 = - 5 pe 9
si celalalt 12 pe 9
7 pe 9 - 12 pe 9 = - 5 pe 9
transformam fractia in numar zecimal
2*9+1=19/9=2.(1)
si calculam
0.(7)-2.(1)=-2
Raspuns: - 2
2*9+1=19/9=2.(1)
si calculam
0.(7)-2.(1)=-2
Raspuns: - 2
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!