Răspuns :
x = 2 nr
x+36 = 1 nr
(x + 36+x) : (x+36 - x) = 35, rest 34
(x+36+x):(x+36-x)=35, rest 34
(2x+36)+36=35, rest 34
2x+36=36*35 +34
2x+36=1294
2x=1258 > x=629
x+36=629+36 > x=665
Raspun 1 nr- 665
2 nr 629
x+36 = 1 nr
(x + 36+x) : (x+36 - x) = 35, rest 34
(x+36+x):(x+36-x)=35, rest 34
(2x+36)+36=35, rest 34
2x+36=36*35 +34
2x+36=1294
2x=1258 > x=629
x+36=629+36 > x=665
Raspun 1 nr- 665
2 nr 629
a=b+36
(a+b):(a-b)=35 rest 34
a+b=35*(a-b)+34
a+b=35*(b+36-b)+34
b+b+36=35b+1260-35b+34
2b+36=1294
2b=1294-36
2b=1258
b=1258/2=629
a=629+36=665
(a+b):(a-b)=35 rest 34
a+b=35*(a-b)+34
a+b=35*(b+36-b)+34
b+b+36=35b+1260-35b+34
2b+36=1294
2b=1294-36
2b=1258
b=1258/2=629
a=629+36=665
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!