|a+1|-3|=2 trei iese din modul cu plus, apoi îl mutăm după egal cu minus adică |a+1|=2-3,nu mai este nevoie să punem modulul la a+1 adică a+1=-1 îl mutăm și pe 1 cu scădere adică a= 1-1 => a=0....... Sper că nu mă înșel. Dacă am fost de ajutor spune
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!