Răspuns :
2 radical din6 inmultit cu 2 radical din 2 +5 radical din 3 impartit 3 radical din 5 -2 radical din 5 =2 radical din 6 inmultit cu 5radical din 2 +5 radical din 3 impartit la radical din5
(2√6)·(2√2 +3√2)+(3√15):(3√5-6√5) = (2√6)·5√2 + (3√15):(-3√5)= 10√12- √3 =10√2² ·3 -√3 = 10·2√3 - √3 =20√3 - √3 =19√3
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!