a+b+c=601lei a+b=559lei b=10*c. atunci înlocuim ce cunoastem in ecuatii si 559lei+c=601lei c=601lei-559lei=42lei c=42 lei b=10*42lei=420lei si înlocuim iar in prima ce stima+420lei+42lei=559lei a=559lei-462lei=97lei
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!