Răspuns :
a+b+c=6736
a+b=4150
b+c=4351
a=(a+b+c)-(b+c)
a=6736-4351
a=2385
a+b=4150
b=4150-a
b=4150-2385
b=1765
b+c=4351
c=4351-b
c=4351-1765
c=2586
a+b=4150
b+c=4351
a=(a+b+c)-(b+c)
a=6736-4351
a=2385
a+b=4150
b=4150-a
b=4150-2385
b=1765
b+c=4351
c=4351-b
c=4351-1765
c=2586
a+b+c=6736
a+b=4150
4150+c = 6736
c= 6736 - 4150
c= 2586
a+b+c=6736
b+c=4351
a + 4351 = 6736
a = 6736 - 4351
a = 2385
a + b+c = 6736
2385 + b + 2586 = 6736
4971 + c = 6736
c = 6736 - 4971
c = 1765
a+b=4150
4150+c = 6736
c= 6736 - 4150
c= 2586
a+b+c=6736
b+c=4351
a + 4351 = 6736
a = 6736 - 4351
a = 2385
a + b+c = 6736
2385 + b + 2586 = 6736
4971 + c = 6736
c = 6736 - 4971
c = 1765
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!