Avem A+3A+2=(A+1)(A+2) punem in loc de A un alt numar de exemplu 2 si avem A+3A+2=(A+1)(A+2)⇒2+3×2+2=(2+1)(2+2)⇔2+6+2=3×4⇔10=12 poti si asa sa scrii insa dupa rezultatul pe care il avem nu sunt sigura ca este corect
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!