Răspuns :
primul pas este să mutăm termenii cu x in primul membru și termenii fără x în al doilea membru !! cu semn schimbat !!
25x-23x =48-36
al doilea pas este rezolvarea
2x=12 ⇒ 12÷2
x=6
Sper că te-am ajutat
25x-23x =48-36
al doilea pas este rezolvarea
2x=12 ⇒ 12÷2
x=6
Sper că te-am ajutat
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!