Răspuns :
termenii cu x trecem in stanga iar cei fara x in dreapta 1/3x-x=-1+1/3
aducem la numitor comun si vom scapa de fractie (x-3x)/3=(1-3)/3
-3x=-2
x=2/3
SPER CA TE-AM AJUTAT
aducem la numitor comun si vom scapa de fractie (x-3x)/3=(1-3)/3
-3x=-2
x=2/3
SPER CA TE-AM AJUTAT
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!