Pentru 1, scrii 25 ca 5^2, si vei avea 6 - x^2 = 2 =? x^2 = 4 => x = +2 si x = -2 La 2 duci puterea in dreapta si pe 1 in stanga si vei avea [tex] 3^{ x^{2} -1 } = 1[/tex] de unde rezulta ca [tex] x^{2} -1 = 0[/tex] [tex] x^{2} = 1[/tex] x = +1 si x = -1
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!