Din a+b+c=936 si a+b=668 rezulta ca 668+c=936 (putem sa inlocuim in acea propozitie si astfel aflam c) c=268 b+c=464 dar c=268 b+268=464. inseamna ca b=196 a+b=668 dar b=196 inseamna ca a=472 Verificare a+b+c= 936 472+196+268=936 936=936 (Adevarat)
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!