Răspuns :
b=2a
3b-2a=936
__
Inlocuind "b" in a doua ecuatie obtin ca : 3b-b=936
2b=936 => b=468
b=2a=> a=b/2=468/2=234
Concluzie: a=234, b=468
3b-2a=936
__
Inlocuind "b" in a doua ecuatie obtin ca : 3b-b=936
2b=936 => b=468
b=2a=> a=b/2=468/2=234
Concluzie: a=234, b=468
a,b-nr.
b=2a
3b-2a=936
3×2a-2a=936
6a-2a=936
4a=936
a=936:4
a=234
b=2a=2×234=468
b=2a
3b-2a=936
3×2a-2a=936
6a-2a=936
4a=936
a=936:4
a=234
b=2a=2×234=468
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!