Răspuns :
a+b=147 iar a-b=149 din a doua o determinăm pe b, deci b=a-149 acum o înlocuim in prima ecuație și avem a+a-149=147 de unde 2a=296 de unde a=296/2 deci a=148 și b=-1
proba 148+(-1)=147 =>148-1=147, iar diferența 148-(-1)=148+1=149 sper că e bine
proba 148+(-1)=147 =>148-1=147, iar diferența 148-(-1)=148+1=149 sper că e bine
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!