înlocuiești pe x cu -2 respectiv cu 3, și pe f (x) cu 1 respectiv 4 și vei obține un sistem: -2m+n=1 3m+n=4 prin scăderea celei de a doua ecuație din prima obținem ca -5m=-3 deci m=3/5 îl înlocuim pe m într-una dintre ecuații și obținem ca n=11/5
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem și nu uitați să ne salvați în lista de favorite!